Att vara eller icke vara.

Eftersom att jag under tidigare bloggliv aldrig varit riktigt slipad på att skriva, så ska jag nu motbevisa alla som tror att jag kommer lägga av efter 1 vecka. Jag var tidigare en oslipad diamant, vilsekommen i den allt för stora bloggvärlden. Men nu, efter många veckors rehabiliteringsträning så har jag gått från att vara en oslipad diamant, till en grym, underbar, fantastisk, fabulös, helt magisk diamant som glimtar i allas ögon, för, trots allt så är jag en person som lever med glimten i ögat, jag som uttrycker mig på olika sätt, under olika former.

Sen så vill jag bara påpeka, att det har varit undermåligt med kommentarer, men jag har överseende med det. För snart kommer ni inse, att ni inte läser en helt vanlig blogg, nej mina damer och herrar. Detta kommer bli den mest kända bloggen i hela världen, så jag rekommenderar er som läser men inte kommenterar, att börja med det.
Så snart som vi skaffat en manager (oss själva) så kommer bloggen att publiceras i enorma mängder. Ni som vill känna er lite unika för tillfället, kommentera nu. Eller bli en i mängden av folk som kommenterar bloggen.

Välj själv. Now or Never.

Vi är ännu inte perfekta, men vi närmar oss.

I'm back for fuck sake!

Hej hej hallå!

Den brijlante, fantastiske, helt otroligt underbara bloggaren är tillbaka:D
I och med min käre gästbloggares inläggsmani så kände jag mer eller mindre att det var dags att ta tillbaka det som är mitt. Det som jag ännu inte förlorat...Kungaplatsen 
Jag har bestämt mig för att leva upp till det ryktet jag fått, jag har under min paus insett mina misstag (de är inte många men de sker ibland av oanad andledning) Men jag har även lämnat den gamle Anders bakom mig. Detta är en ny skepnad, en annan syn av bloggens utveckling. Ett steg i rätt riktning.

Under min paus har jag fått sitta för mig själv, tänkt över det som hänt, som min käre gästbloggare fint beskrev våran policy att inte nämna några namn. Dock så står det självklart vem det var som tvingade mig att ta paus. Här i lyan nämner vi inga namn men (Lina). I den här bloggen vill vi att alla ska känna sig hemma, ingen som blir utpekad eller så.
En blogg som man kan luta sig tillbaka på. För jag har insett, att denna paus har gjort mig till en starkare person. Den jag är idag. Utan mig och min gästbloggare, vad fan skulle ni andra vara? Ingenting, förutom er själva då.

Så jag vill att ni tar del av våra perspektiv, av vårat sätt att leva, att hantera situationer. Att uppnå den status som jag och min kamrat har för tillfället, och alltid kommer ha. Ni må eventuellt komma nära, men ni kommer aldrig vara på den nivån vi är på.
Det var nog att jag hade att säga för den här gången. Men som den fantastiske bloggare jag är, så ska jag avsluta på ett värdigt sätt.

Vi är inte perfekta. Men jävligt nära.

Terrordåd i Bombay och kaos i Djurgården

Då denna bloggens stora läsarskara har lämnat ett stort antal uppmuntrande kommentarer (noll) så känner sig gästbloggaren manad till att skriva ett nytt inlägg. Den här kvällen har gästbloggaren spenderat med att fundera. Över kvällstidningar. Om man ska tro dessa tidningar, så är de viktigaste händelserna i samhället just nu (sett till antalet tidningssidor):

1. Terrordåden i Bombay som har tagit hundratals människoliv (4 sidor)
OCH
1. Kaoset i Djurgården Fotboll, som har kostat tre (3!!) oerhört överbetalda människor sina fantastiskt tunga jobb (4 sidor)

3. Idol 2008, två svenska och en maltesisk sångare, samt en... Ja. Något annat än sångare (WOHO HAN ÅKTE!!!) jagar efter ett lättförtjänt skivkontrakt, och säkert en miljon svenskar sitter och kollar (vissa skriker mer än kollar).

Men, det här är ändå inte det värsta av allt. Nej, det värsta är att den här listan SPEGLAR SVENSKA FOLKETS INTRESSEN! Dock måste jag ändå erkänna att det speglar mina intressen väldigt bra också, vem läser inte hellre om kaos i Djurgården (hehehe) än terrordåd i Bombay?


//Den mystiska gästbloggaren

Falsk ryktesspridning och en mystisk person

För alla er oroliga därute kan jag dementera de vidspridda falska ryktena om den fantastiske bloggarens död. (I den här bloggen tycker vi inte om att peka ut folk med namn, men Petra, sluta med sånt!) Dock är det inte den fantastiske bloggaren som skriver detta inlägg. Den fantastiske bloggaren lider fortfarande av sviterna av den djupa depression han drabbades av efter de grova påhopp han utsattes för angående bloggen. (Återigen inga namn, men Lina!) Bloggaren kommer dock att återkomma till bloggvärlden inom en snar framtid, vilket ger oss alla något att se fram emot.


Vem är då den mystiska personen som till vidare för den fantastiska bloggarens blogg-arv vidare medan kungen vilar upp sig? Som sagt tycker vi inte om att nämna namn, och vi kommer därför att följa vår policy och inte göra det. Dock stämmer ett av de tre följande påståenden in på den tillfällige (?) bloggaren:

1. Han går för närvarande i samma skola som den fantastiske bloggaren.
2. Han har tidigare gått i samma skola som den fantastiske bloggaren.
3. Han går för närvarande och har tidigare gått i samma skola som den fantastiske bloggaren.

Tilläggas kan göra att den tillfällige bloggaren inte är någon jätteerfaren bloggare, och att han därför med största sannolikhet inte kommer att nå upp till den fantastiske bloggarens klassinlägg


//Anders vikarie


Bloggen lever!

Frågan är bara:


Gör bloggaren det...?

Katastrof

Lina tycker att jag är världens sämsta bloggare.
Därför har jag beslutat att ta en paus, jag klarar inte av dessa påhopp.

Ni vet vem ni skyller på när ni saknar mitt bloggande! (Lina)

Finns inga exakta datum för hur länge jag är borta.

Ciao!

Allt och ingenting

Nämen! Har du hittat hit än en gång!? :) Starkt jobbat.
Synd att jag inte har något väldans vettigt att säga...förutom att jag är bäst.

Det var ju ganska vettigt.
Men, för att man inte ska verka allt för dum, så kanske man ska lägga in en kommentar om det Amerikanska valet.
Tycker onekligen att det ska bli intressant hur Barack Obama hanterar de uppgifter som Bush lämnade efter sig.
Sen att det är superhöga förväntningar på honom.. Det gör inte saken enklare, men i USA är ingenting enkelt.

Vill inte verka negativ, men han kommer få det tufft första halvåret/året, då han måste leverera till viss del.
Folk vill ju som sagt se skillnader direkt, om inte de sker.. Då blir de missnöjda och börjar klaga..

Obamas segertal var något av det mäktigaste jag varit med om. Fan va bra skrivet!
Cred till det talet.

Anders

Keep your eyes locked on mine..


bästis

Den där bilden är gullig, och det ser ut som du har gigatiska axlar! Jaja, jag tycker om dig ditt lilla High School Musical-freak. Och jag saknar dig hela tiden.

/den fula tjejen på bilden.

RSS 2.0